About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Wednesday, November 30, 2011

Levi!

Hei!
 Nüüd on nii, et oleme otsapidi Levil ja vihma kallab mõnuga. Õues on paar kraadi sooja.
 Täna tegime ühe trenni hommikul Saaruas. Oli pehme, aga mitte väga pehme vaid selline sobiv. Oli hea sõita. Sõit tuli päris hästi välja. Peab veel harjutama kiiret pöörde vahetust. Peale trenni kuivatasime asjad, vahetasime riided ning pakkisime käru. Sõit kestis 1,5h kauem kui oleks pidanud. Tee oli nii libe ja lihtsalt ei võinud sõita kiiremini kui 60km/h, kui parem koht oli siis sai lasta 80nega. Sõit tundus tüütavalt pikk. Selg läks jälle vastikult pingesse ja valutas. Ebamugav oli. Magasin ehk pooltundi sõidu ajal. Kohale jõudsime poole seitsme paikku. Pakkisime autod lahti ja kaheksast oli söök. Oli super hea söök, üle pika aja sain taas normaalset sööki. Pole ise viimasel kahel päeval viitsinud midagi valmistada ja pole olnud ka midagi, söönud ainult seda mida on. Kell üheksa oli meeting ja rääkisime homsest päevakavast. Hommikul paneme võrke üles ja päeva aeg sõidame suurslaalomit kuskil ning õhtul on lõdvestus. Õnneks on ainult üks trenn, sest oleme nii palju järjest juba sõitnud. Peab lootma, et ennem võistlust vaba päev ka tuleb.
 Homme või ülehomme peaks Triinu ema ja Erki ka siia jõudma ning siis saab koondise riided. Loodan, et need on normaalsed ja sobivad ka. ;)
 -Karoliina

No comments:

Post a Comment