About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Saturday, November 26, 2011

Dadam-dadam

Hei!
 Eile sai siis jälle mäes käidud ühe päevase vahega. Juba hommikul rattaga kooli sõites jalgades ei habotanud. Koolipäev läks üsna kiirelt, kümnest hakkas ja kolmest lõppes. Küsisin viimased õppimised järgmiseks nädalaks. Kunsti tunnist saime natuke varem minema. Peale kooli mäkke. Vabasõitu oli mõnus teha. Hoopis teine tunne kui varasemad päevad. Sõitsime rada Saarua 13-ne peal. Oli päris heas korras, üsna kõva võrreldes kolmapäeva hommikuga. Raja sõidud läksid päris hästi. Natuke raja alguses tuli sisejalga, sest oli nii vähe hoogu ja ennem järsku osa, kus oli ennem keppi auk, läks natuke rütm sassi. Muidu treenerid ka ütlesid, et läheb hästi. Sain isegi Triinust parema aja. ;) Peale mäge koju jõudes Kaire oli helistanud ja kutsus mind Ilu ja Johanna juurde sööma. Läksin sööma taas super head sööki. Neil on kodus selline massaazi seljatugi, lasin sellel mudida jalgu ja selga. Sain veel Ilult jõulukingiks tema hea tuttava massööri juurde ühe korra tasuta. Super! Aeg on siis 7.detsember, just peale seda kui pikk laager on lõppenud. Lisaks see tüüp on väidetavalt kõige parem, kelle juures Ilu käinud on ja ta teeb ka kõige odavamalt Kuusamos. Tund ja 25 min 20 euroga kui teised paigad teevad 1h heal juhul 30-ga. Eks saab näha kui hea ta on. Läksime veel pärast Aare ja Kaire juurde kaarte mängima, aga sellest ei tulnud midagi välja, sest kõik nii olid nii väsinud. Koju minnes jälle kõik sulas ja tee oli libe. Kaire veel ütles, et kõnniksin ratas käe kõrval koju. Ütlesin, et küll ma saan rata peal sõidetud. Noh sõitsin ühest veeloigust läbi ja see oli nii libe, et panin külje peale matsu ning kõik riided said märjaks. Lõin küünarnuki ära ja nüüd selle peale suur sinikas tulemas ja natuke on paistes, aga õnneks mitte midagi hullu.
 Täna siis vaba päev ennem laagrit. Käin kindlasti vahepeal suuski tegemas ja poes ning kuskil kolme aeg lähme pliksidega bowlingut mängima.
- Karoliina

1 comment:

  1. Tubli, et tuju parem! Kuid kuula vanemaid - elukogemus maksab.
    I.

    ReplyDelete