About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Friday, November 11, 2011

Eesti, Eesti, Eesti! :)

Hei!
 Eilsega koos oli mul 11 päeva palavikku. Nyyd praegu enam ei ole ja tunne on super hea. Käisin hommikul verd andmas ja nagu arvata oli ei näidanud mitte midagi. Päeva jooksul natuke veel pea valutas. Koju j6udes kraadisin ja oli peaaegu 37. Otsustasin, et lähen trenni ja see oli täiesti 6ige otsus, sest peale seda on nii hea tunne, et pole s6nu. Trennis tegime ''kiirusj6udu'' ja mängisime saalihokit. Kogu jant kestis 2h. Alustasime soojendusega, edasi yle t6kete hypped 4x. Peale hyppeid läksime j6usaali. Seal tegime 10 rinnalevedu ainult kangiga, 3x5 30kg  rinnalevedu nii, et rinnale v6ttes kykki ja sealt plahvatusega yles, edasi kangiga tooli peale t6usmine yhe jalaga 3x5+5 ja viimaseks 3x5 60kg poolkykid ja jälle plahvatuslikult yles. Peale j6usaali ,mängisime u 45 min v6i natuke rohkem saalihokit. Arvasin, et esimene trenn on palju raskem, aga ei olnudki tegelikult k6ige hullem. Olin jumala kindel, et ei jaksa yldse. Mängu ajal t6usis pulss räigelt k6rgele ja siis oli kyll veits raske, maks pulss oli 205. Homme PK k6nd/jooks nii kuidas pulss on. Ei v6i yle 140 minna ja 2 tundi peab siis värk kokku kestma.
  Kogu nädal on nii kiiresti läinud ja ikka veel ei ole lund tulnud. Varsti juba detsember käes ja juba 10 päeva pärast peaks Levil laager olema. Eks saab näha kas ikka on. Kui nii m6elda siis ei olegi enam kui natuke yle kuu ja saab jälle koju ning samas on aeg jälle nii kiiresti läinud, et jube. Tahaks, et mul oleks praegu sama fyysiline vorm kui eelmine aasta. See oleks super. Koolis ka juba järgmine nädal esimene kontrolltöö bioloogias. Kui k6ik laagrid, mis tulemas, toimuvad siis koolis käia veel max 3 nädalat ehk.
  Praegu Aare ja Kaire juures. Saunas käidud, ameerika pokker ka mängitud ja natuke ka jalkat vaadatud. Oleks aeg minna koju. Praegu on nii palav, et ma sulan...huh.
 -Karoliina

No comments:

Post a Comment