About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Tuesday, September 3, 2013

väljakutsed



Täna saime eesti keele tunnis üsnagi teistsuguse ülesande. Pidime moodustama grupid ning iga grupi ülesandeks on luua vabalt valitud teemal blogi ning jätkata sinna kirjutamist kursuse lõpuni ehk maakeeli aasta lõpuni. Alguses tundus mõte kohutav ja mitte teostatav, aga praeguseks kui olen juba natuke sellega tegelenud, siis ei tundugi asi nii hull ja äkki saab meist asjagi. Grupis on meid seitse ning teemaks on meil filmid. Arvustame, kirjutame lühikokkuvõtteid ja kõike, mis filmiga seoses pähe tuleb. It's going to be fun! (kui blogi juba üleval, promon seda siin ka!)

 Kuna selle blogiga keskendume ühele valdkonnale ja ennem teema valikut mõtlesin ise erinevaid teemasid millest kirjutada. Ideesid on palju ja võiksin neid siingi rakendada, kuid ei oska kuidagi alustada. Mõte sinna suunas on tegelikult juba liikunud juulist saati, vaja oleks veel peale hakkamist. Edaspidi katsun paika panna endale kava, mille alusel siis oleks kindlad nädalapäevad, kus mingist teemast juttu tuleks. Seni kuni idee idaneb, proovin siia sagedamini kirjutada. 


 Natuke tänastest tervislikest ampsudest ja tegudest

Hommikusöök: kaerahelbepuder keedetud vee ja piimaga. Maitseks maapähklivõi + kaneel (poleks kunagi arvanud, et hakkan pähklivõid sööma, aga pudru sees annab päris huvitava maitse)


Trenn: koolis kaks viimast tundi olid kehaline. Seal palju ei liigutanud, nahk isegi ei saanud märjaks. Pärast tundi jooksin meie kodu lähedal asuva Mt. Saku mullamäe juurde ja tegin u 40 sek spurte mäkke x8, lõppu veel lõdvestav kõnd ja venitus. Kokku tuli ajaliselt 1h 45min.

Kütus pärast trenni: maitsestamata jogurt + vaarika toormoos + linaseemned. Väga hea, moos teeb piisavalt magusaks, suhkrut pole vaja lisada. Korra olen ka odrajahust ise tehtud karaskit juurde purustanud ja vot siis oli see amps täiuslik.


 Igapäevaselt ei tasuks unustada tarbida vedelikku vähemalt 1,5l, soovitatavalt vee vormis, kuid tee ja must kohv ilma suhkruta on ka väga viis valikud.

 Tänaseks lõpetan, lähen higistan saunas natuke ja siis juba voodisse väga tühje patareisid laadima. Kusjuures väsimus oli täna nii suur, et silmi pöörata ei saanud, sest valus oli. Head ööd!



No comments:

Post a Comment