About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Friday, September 6, 2013

kuidas vorm on?



 Täna oli vähe lõdvem päev koolis spordipäeva näol ja õige ka, niigi käisime juba pühapäevast koolis. Kui eelmine aasta ei osalenud minu mäletamist mööda, siis see aasta tegin kõik alad kaasa või nii palju kui neid oli. 

 Päev algas kerge JJ street tantsu soojendusega, mis osutus väga populaarseks nooremate seas, kuid mitte nii väga vanemate. Edasi tuli pendelteade. Jooksin esimest vahetust - stardis jalg värises all nagu varsal ja ei õnnestunud minek just kõige paremini. Jooksus jäi natuke veel varu. Kogu teate ajal kukkus meil kaks korda pulk maha ehk kaotasime oma esi kolmiku koha. 

 Teisena tegime midagi uut - topis jänni pallivise või midagi selle laadset. Seal viskasin gümnaasiumi tüdrukutest teise tulemuse 17.10. Edasi juba jooksurajale ja 100m. No kuidas käituda, kui ei ole 2 aastat vähemalt ajale jooksnud ja loota ei oska midagi? Ennem starti andis alaselg ka juba päris kõvasti tunda. Ajaks seekord siis 15.88. 

Päeva viimaseks alaks jäi kaugushüpe. Mitte kunagi ei saa oma sammu õigeks või siis tuleb mõni muu viga sisse. Nii ka seekord. Esimene hüpe oli päris hea, aga kukkusin taha. Teisel katsel läksid jalad sassi ja lõpuks sain kirja hädised 2.86m. Nii halvasti hüppasin viimati algkoolis. Ei oska nüüd öelda palju eilne õhtune jõusaalis korralik pumpamine tulemusi mõjutas, aga vähemalt sain natukene oma võimetest aimu. Nüüd ootaks veel kooli cooperit ja siis juba saaks näha kuidas vorm on võrreldes Soomes joostud tulemustega.

 Viimased päevad on üllatavalt soe ilm olnud. Peab võtma viimast, kes teab kauaks seda jagub. Päike ja midagi rahulikku kuulamiseks juurde - The xx. Enjoy!

No comments:

Post a Comment