About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Tuesday, November 8, 2011

Kus on lumi?

Hei!
 Ei ole nüüd pikka aega kirjutanud, sest ikka veel väikse palaviku tõttu olek hakkab juba masendavaks muutuma. Okei vahest on mõnus kui saab paar päeva võtta vabalt, aga nädal...see on juba liig, mis liig. Nädalavahetusel oli juba tunne, et hakkan terveks saama ja oli juba palju parem olla, aga eilsest kui käisin koolis tuli jälle palavik ja halvem tunne ning peavalu. Lootsin just täna koolis, et ei ole palavikku ja pole põhjust minna arsti juurde või kuhugi, aga nüüd käin homme ära, sest kammoon see ei ole enam normaalne. Kõige parem oleks ilmselt see kui saaks korra palaviku kõrgeks aetud ja siis läheks ära ka, aga mismoodi? Ühesõnaga tahaks trenni minna, sest mida pikem paus tuleb, seda raskem on jälle alustada. Koguaeg ainult algusest peale.
 Koolis on olnud praegu üsna rahulik. Kõige hullemad on hommikud kui peab rattaga sõitma kõvale ja vastikule, külmale tuulele vastu. Nüüd, aga kõige tähtsamani, kus on lumi? Mitte kuskil. Ja kas on näha, et on tulekul lähi aegadel? Ei ole. Ameeriklased saavad praegu olla väga õnnelikud. Umbes nädal tagasi neil oli juba 8 suusakeskust avatud. Paluks meile ka lund, aitäh. Mõnes mõttes oleks see nagu hea uudis, et esimesed võistlused tõenäoliselt on hiljem ja nagu oleks aega treenida rohkem, aga olen out-is. Ma tõesti loodan, et homseks on juba tervis parem ja loodan, et arst ka ütleb, et see ainult tavaline viirus või midagi.
- Karoliina

No comments:

Post a Comment