About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Thursday, December 1, 2011

Uus elamus

Hei!
 Tänane päev algas sellega, et käisime hommikul võrke panemas võistlusnõlvale. Oli hullult libe ja lõbus, naerda sai palju. Mäelt tagasi tulles tegime suusad ning siis juba oligi aeg, et algaks mäel trenn. Ennem seda oli lõunasöök. Ei suutnud süüa rohkem kui salati, koguaeg oli selline tunne, et tuleb üles. Gondoli-lift ei olnud lahti, sest nii kõva tuul on õues. Sõitsime ennem igat sõitu autodega üles mäkke. Pole kunagi varem käinud autoga mäes. Esimese sõidu sain Santeriga sõita poole pealt, sest me kumbki polnud kunagi varem sellel nõlval sõitnud. Oli alguses üsna imelik olla suurslaalomi suuskadel. Raja sõit oli väga-väga halb. Üldse ei oskanud sõita ja nii ebakindel tunne oli, just nagu suusad tuleks jalast või midagi. Kokkuvõttes oli väga halb mäe päev. Peale mäge sai jälle suuski tehtud, nüüd peaks veel ära sikeldama need. Peale seda käisime pooletunnisel lõdvestus kõnnil ja tegime mõned venitused. Oli jube nälg peale seda, õnneks ei olnud rohkem kui tund söögini. Oli taas super hea söök, palju parem söök kui lõuna ajal ja sain süüa ka. Nüüd peale sööki oli meil videovaatlus. Sõit nägigi nii halb välja nagu tundus. Peab homme paremini sõitma ja võiks saada ennem vaba sõite ka, aga kui gondol ei toimi siis ilmselt jääb ära. Praegu veel pooltundi aega meetinguni ja siis võiks küll magama minna. Nii väsinud.
 Täna on muide valutanud selja ülaosa, sealt samast kust see eile valutas kui sõitsime autoga. Olen proovinud naksutada ja lasknud teistel vajutada selga, et tuleks raksud ära, aga pole aidanud. Võiks nüüd magades ära minna.
-Karoliina
 P.S. Vanaema, palju blogi õnne ka! :)

1 comment:

  1. Tere Karka!

    Palju õnne ja tugevat sportlase "tervist"!!!

    soovib Tõnis seenior

    ReplyDelete