About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Wednesday, November 17, 2010

Ilusamaks ja külmemaks ei anna enam minna...Prrrrr...

Moro!
Ei ole jõudnud ammu kirjutada ja ei ole eriti viitsinud ka, laisk! ;) Nädalavahetus möödus üsna sisukalt, laupäev pärast esimesi sõite MK-l läksin punkte panema/keerama ja kirjutama väikeste poiste võrgu turniirile. Seal läks kuni kolmeni, edasi liikusime Kairega spordihalli, kus oli minuvanuste tüdrukute võrgu turniir, vaatasime natuke seda ja läksime siis tema poole ja sõime. Kui Aare koju tuli keerasime sauna ka sisse, muidu logelisesime niisama teleka ees ja ajasime juttu. Koju läksin mingi üheteistkümne aeg. Puud olid ilusaks läinud, kattunud härmatise ja lume kihiga. Nii ilus ja külm oli ka juba. Hommikul ärkasin ja vaatasin õue, issand kui ilus...aah päike paistab ja kõik on mmm! Panen pildid ka pärast poole..nüüd on juba puud veel valgemaks läinud.
Pühapäev vaatasin jälle suusatamist, koristasin ja pesin pesu. Üsna üksluine. Ei toimundki midagi. ;)
Vaatasin nüüd Rookie Blue sarja, jube hea. Kahju, et ainult 13 osa oli hooajas.
Esmaspäev-teisipäev läks kiiresti, käisin koolis, õppisin töödeks ja tegin harjutusi tasakaalulaual ja pallidel. Täna tundub jalg päris okei, mõnus. Ainult pärast pikemat kõndimist hakkas tunda hakkama veits, meil oli täna kooli ajal ringkäik Kainuun Ammatiopistus ehk ametikoolis. Tutvustati meile ameteid ja mis moodi neid õppida saab. Mulle tundus kõik üsna igav, no cammoon mida sa õpid mingi liftimeheks või kassapidajaks. Ainuke selline, mis huvitas oli kokanduse ala. Pärast seda hüppasin pommarist ka läbi ja leidsin õnneks oma teise saapa sisu ka üles. Jess! Sööma ei jõudnudki täna koolis, aga polnud hullu kokanduse poole peale ammatis pakuti meile mingi väike saiake, koogike ja jook. Ma ei ütleks, et need just tipp tasemel oli, kuigi need kokad peaksid seal paremat suutma. Kuvises tegime täna jälle savist, lõpetasin eelmise tunni näoprofiili külje pealt ära ja alustasin pea täieliku profiili tegemisega, õõh kõige raskemad on silmad, aga nägi päris sheff välja. Siin on minu arust kunstist palju vingemad asjad ja õpetaja saab paremini tegeleda, sest tunnis on ainult sellised õpilased, kes on selle valikaine valinud. Ohjaa eile oli meil hüper hea tundu virkistyses ehk selline kehaline, kus igakord absoluutselt täiesti erinev asi ja kõik kava on meie endi poolt paikka pandud, mida teha tahame. Seekord siis meil oli selline syvävenytely ehk sügav venitus. Üht liigutust pidi hoidma 3-5 min, hingama sügavalt ja keskenduma. Taustaks mängis rahulik muusika ja tuled olid kustus. Päris mõnus oli. Viimaseks kõik said need nagu koerapallid või noh sellised kummist ogadega pallid ja siis hõõruti nagu masseriks terve keha läbi, nii mõnus nagu õige massaaz. Kindlasti peab endalegi need pallid ostma.
Praegu on õues meil väga külm, hommikul oli u -15...-20 kraadi vahel, ikka tõsiselt külm oli. Ja see pole veel midagi, Poola metreoloogid lubavad jaanuariks -50 kraadi külma!!!! UUH!! Ei muud kui tekk ümber, kampsunid ja villasedsokid selga ja tee tass kätte, siis on mõnus olla! Nüüd veel pildid...








Üsna talvine mis?! Ainult, et nüüd on veel kaks korda talvisem! ;)
Nähään,
Karka

2 comments:

  1. Jõudu Karoliina,

    Täitsa vahva lugemine. Jätka samas vaimus.
    Loodame, et oled varsti jälle rivis.

    Mul jäi segaseks, kuidas täpselt see õnnetus
    juhtus. Kas suusk tuli jalast? Kas see suusk on kõver, mis oli vigastatud jalas?
    Kas saapaklõpsud olid tugevalt kinni...
    Palju DINd olid?

    Head paranemist veelkord ja hoia lipp kõrgel!

    TL seenior

    ReplyDelete
  2. Tarvis,
    Loodan ise ka, et paraneb kiiresti! Tahaks mäele juba;)

    Suusk tuli jalast kui kivi vastu laksu ära käis, üsna kõvasti ja lendasin selle sama jala peale niimoodi, et väänas jala välja. Just see suusk on kõver, mis ära tuli ja mis haigel jalal küljes oli;) Hüppeliigeses läks siis üks side katki ja teise venitasin ära.
    Saapaklõpsud olid nii kinni nagu alati, aga sõitsin veel nende vanadega mitte uutega. Uued pidi just samal õhtul saama lõigatud.
    Dinid olid 9 peal.

    Tänud,
    K

    ReplyDelete