About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Tuesday, November 2, 2010

Esimene sissekanne! ;)

Õhtust,

Nonii... mõtlesin, et võtan ennast lõpuks kätte ja kirjutan korralikult treeningpäevikut ja päevast!!!
Juba ammu oleks aeg olnud;) Ei tea kas siin ka jätkan kui koduleht koos blogiga lõpuks valmib.;)

Jõudisme eile öösel kell 1 Kuusamosse ja magama jõudsin 2-st. Pea 5 tundi sain ainult magada. Kohutav. Lisaks sellele ärkasin tund hiljem soovitud ajast. Ehk siis 6.55... Ei pidanud õnneks väga ruttama, sai üsna rahulikult teha toimetused ära.

Hommiku söök kell 7.05
maitsestamata jogurt pool väikst kausi täit.
maisihelbed
maitsestamiseks suur teelusika täis mett


Koolis oli üsna lihtne, mingi ime tõttu sain bilsa koe 9. Ma olin jumala kindel, et kui hästi läheb, tuleb 7. (Hindamine 4-10) Töös olid just sellised teemad, millele ma polnud loomulikult palju tähelepanu pööranud. Soome keele tunnis sain teada, et järgmine nädal juba raamatu töö. Mul ainult 42 lehte loetud 220-st:D Virkistyses olime täna lasketiirul, mu esimene kord ja päris hästi läks. Algul ei saanud aru mis moodi nagu saab täiesti õieti lasta märgi keskele aga siis seletati ja oli väga lihtne. ;)

Koolisöök kell 11.30:
klaas vett
pool teravilja leiba
porgandisalat (vähe) ja kolm tomati viilu
kartulivorm (pool portsjonit)


Koju jõudsin täna natuke varem. Ees ootas juba lõunasöök. Tohutu nälg oli. Panin ka oma voodi raami kokku ja pakkisin asjad lahti, sest trenn hakkas täna 16.30. Oli üsna palju aega.

Lõunasöök kell 14.40:
klaas piima
väiksem portsjon makarone pesto ja juustudega
kirss-tomatid viilutatult
pool sepikut creame bonjure-ga
kaks apelsiini viilu, kolm porgandi viilu, väike tükk õuna.
üks müslibatoon 20g


Trenn: hüpped ja ülakeha 2h + venitused
Soojendus jooksurajal 15 min
Hüpped üle tõkkete, 7 tk.
4x7 edaspidi hüpped
4x7 parem külg ees
4x7 vasak külg ees
2x 4x7-10 ise tehtud rada, edasi tagasi hüpped
2x7 veel ise tehtud rada mööda hüpped.

Kaks seeriat 6x12 selja- ja kõhulihaste harjutusi.
Jõusaalis: kätele mõned harjutused, seljasirutaja, rinnaletõmme, kõhulihased.

Pikk venitus, kõik lihasgruppid läbi.

( Soojenduse ajal andsid põlved veits tunda, proovisin sellest üle saada. Hüppete ajal andis alaselg päris tuntavalt tunda ja ka põlved olid veits hellad. Muidu mujal eriti väsimust ei tundunud, kui siis natuke magamata öö andis tunda. Ehk homme täitsa ok juba. Venitades ei olnudki lihased väga kinni, eks see 3x massaazi vaheajal oli ka suuresti abiks. Üld kokkuvõttes vorm tundub okei 3 vaba päeva ja sõidu päeva järel.;) )



Õhtul koju jõudes oli juba päris suur nälg. Eks täna sai päris selline tegus päev kah. Ja nüüd koormus ka suureneb. Homme lähme Rukale kohe peale kooli, 15.30 on minek pommari eest. Ametlik teine suusapäev nüüd homme. Lähen ilmselt vanade saabastega, uusi saan lõigata neljapäeval. Loodan, et aitab ja et saan ruttu sõidu kätte. Ma olen ainuke, kes pole veel mäel pms käinud, masendav. Pean ruttu ennast kätte võtma, võistlused kohe-kohe ukse ees. Aga nüüd peaks magama ka liikuma, kell juba kohe kümme ja pole maganud ka ammu. Ajaa täna sai nearda ka päris mõnusalt jälle, super!! Polegi nii halb siin jälle tagasi olla, ainult lumi on sulanud linnast, eile ja täna on olnud nüüd paar miinust ka ja Rukal lumetamine käib täie jõuga. Nüüd tuleb kaks päeva, kus temp natuke üle nulli ja siis läheb külmaks, mõnus!;)

Õhtusöök kell 19.00:
omlett kollase paprikaga ja juustuga
klaas piima
väike kauss rosina kohupiima


Kõike paremat ja ilusaid unenägusid!
Karka

* trennis 0,8 l vett

No comments:

Post a Comment