About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Friday, December 31, 2010

Nii vähe on inimesel õnneks vaja!

Õhtast!
 Tänane päev täiesti asja eest olnud. Ehk tuleb järgmine aasta suurepärane! Aga mis seal ikka, loodab parimat. Soomlased kõmmutavad juba kella kuuest pomme ja pauke, kas inimestel pole aru peas või nad ei taju, et aasta vahetub täpselt kell 00.00 ja ennem pole mõtet paugutada??? No tõesti ainult üks pauk ja pauk, rahulikult ka olla ei saa! :D Minu tänase õhtu tõsine meelelahutaja on olnud ETV ja Easy A komöödia. Pole kunagi sellist aastavahetust veetnud. Pole mõelnudki nagu võiks selline tulla. Aga tund aega veel ja siis saame kõik kas üksinda või koos lähedastega hõisata HEAD UUT AASTAT!! 

14.suusapäev, GS v/r (3 vaba + 4 rajasilumist + 6 rada) 9.30-11.30
(Parim suusapäev siiani, mis olnud on. Tõesti suusk jooksis hästi ja sain põlve ka lõpuks tööle. Kui esimesed kaks sõitu rajal ei olnud veel midagi siis neli järgmist olid päris head. Isegi Koramo ütles, et väga hea. Kohe tunda oli, et palju lihtsam või parem on. Täna puhus tuul veits teisest suunast, ei puhunud enam nii näkku ja ei hakanud ka külm. Terve aeg oli ainult hull janu. Pool trenni läks muidugi täna paksu lume silumise peal aga asi oli seda väärt. Peale trenni käisime Pistes söömas, no ikka lõpuks sai ju ära teenitud. ;) )
+venitused

Ma arvan, et rohkem ei hakkagi täna kirjutama. Nautige veel viimaseid hetki sellest aastast, ennem eurot!! :D

Head vana aasta lõppu ja uue algust! Head euro tulekut ja head Tallinna kultuuri-pealinnaks saamaks!


Kõike head,
Karka

2 comments:

  1. Karka,
    ilusat ja töökat uut aastat! Ja ära unusta, et läbi raskuste ikka tähtede poole.
    Soovin selleks sulle väga väga palju tahet ja rohkem jonni suusarajale ja vähem mujale :)

    Kaire

    ReplyDelete
  2. Teile ka ilusat uut aastat! ;)
    Karka

    ReplyDelete