About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Friday, December 17, 2010

Feel yourself like a diva!

Hejsan!

9.suusapäev, SL vaba (8s), Ruka
(Parim mäepäev siiani vist. S6itsin uute suuskadega, täiega super head suusad. Nii rahul olen. Suusad seisavad veel paremini mäekyljes kui eelmine v6i yle-eelmine mudel Fischeritelt. Yle yldse olen see aasta nii rahul oma varustusega. Saapad on megahead peale kahte l6ikamist, nyyd ei tohiks enam kunagi ka kanna pealt munad valutada, vähemalt nii Pelli lubas! S6idud olid okeid, peale 5 s6itu tegin pausi, et sooja minna. T6esti jube kylm oli. Temperatuur oli k6igest -10 aga kylm tuul oli. Peale pausi korraks yhel s6idul oli jalg valus aga tunnen suurt erinevust eelmise nädalaga. Paraneb iga päevaga, ehk juba jaanuaris on nii hea, et ei tunnegi enam valu.)

Nyyd siis kylas. Saunas käidud, oh kui m6nus peale kylmetamist. Hea söök söödud ja veel kaartide mängimine ja salli kudumine ees. Homme peaks varem ärkama ja kirppisele minema ja vaatama ehk leiab midagi head. ;)

Enjoy!
Karka

4 comments:

  1. Elise Marie Väljaots18 December, 2010 21:21

    Tsauuu...
    Uued suusad ka Fischerid v?
    Millal saad vóistlema hakata?

    Elise Marie :)

    ReplyDelete
  2. Tsauki,
    muidugi fischerid
    ilmselt uuel aastal;)
    Kuidas sul jalg on?
    Karoliina

    ReplyDelete
  3. Elise Marie Väljaots19 December, 2010 18:25

    Muidugi jah ;D
    Jalg on väga hea. Vóin juba suusatada, aga meil nii pahad ilmad et mägi on 2 nädalat kinni olnud ja pole olnud vóimalust et proovida :(

    ReplyDelete
  4. No loodame siis, et kohekohe tulevad teilgi mäed lahti. :)
    Ega meilgi siin ilmaga väga kiita pole. Jätkuvalt on väga kõva tuul ja külm ning lisaks sajab iga päev lund ka.
    Endalgi vist on viimase nädalaga jalg väga heaks läinud. ;)

    ReplyDelete