About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Saturday, December 4, 2010

Hyi kamala!!

Hei,
ei ole hea olukord praegu. Täna ei saanud sõita rohkem kui 3 sõitu, siin Suomul on nii vähe lund, et mägi täiesti hullus korras. Eelmine aasta samal ajal oli lund 10x rohkem. Nõlval siis pms ainult tehtud lumi. Suht aukus, seega hüppeliiges ei kannata, proovin veel homme kas saan midagi teha. Ma tõesti loodan, et saan Ylläse laagrisse minna. Pelli ka ütles, et hakkab valutama kuna siin tuleb suurem kiirus ja jõudu läheb rohkem jala peale. Sõitsin siis täna oma kolm sõitu ära ja hoidsin natuke külma jalal. Tegin ka suusad ära. Siis sai natuke aega puhata ja hakkasime korvama tasuta sööki ja majutust ehk jälle TALGUD!! Ei se oo hieno homma! Tõesti haige töö. Pidime vedama vannitoa seina- ja põrandaplaate keerdtreppist üles ja neid oli nii u miljon pakki, okei mitte nii päris palju aga enam-vähem. Homme peab natuke veel vedama, sellise töö eest nad ise hoidsid räigelt kokku ja peaksid meile vähemalt terveks aastaks tasuta majutuse andma! Väga raske töö oli! Nii väsinud.. Jalg ka valutas, eks näe kas homme tasub ültse neid saapaid jalga tõmmata. Ma arvan, et kodus puid tassida kütteruumi pole ka nii raske, või noh sõltub kui kaua peab tööd tegema.

Trenn: 7.suusapäev Ruka GS vaba (3.12), 2+10 sõitu, u 1,5h
(Esimesed kaks sõitu tegin Fis-nõlval, lõpeb suht ruttu ära aga võibolla kui veel alumine osa valmis siis ei tundu enam nii lühike. Kõige paremas korras ei olnud, auke suht palju. Seega ei kannatanud taas seal sõita ja läksin Saaruasse, seekord siis pessari kõrvale natuke järsemale. Ei olnud kõige parem sõita, eelmine õhtu lasin saabastel nurka vahetada, et ehk on parem. Aga ei ole, just tundub nagu läheks suusk kandile liiga lihtsalt ja kui juba kandil siis alt ära ka ning lisaks kõigele hakkas ka saabas käima parema kanna munale. Peab kindlasti tagasi laskma vahetada. Ajaa Pelli ütles ka, et u 10 sõidust piisab. Pole vaja nii palju jalga kurnata. Aga kui muu välja jätta siis oli päris hea sõita.)


8.suusapäev, GS vaba, 3 sõitu (4.12)

(Nagu ennem kirjutasin, siis ei saanud sõita. Igast august millest läbi sõitsin oli jalal natuke valus. Lõpetasin trenni)

Kuivtrenn: Plaatide vedamine, 2h


Nüüd istun siis koos Triinuga netis. Toas meil on ka nett, aga jube aeglane. Ainuke halb asi on, et siin päris külm..prrr. Peaks varsti magama ka minema, homme varakult tõusma. Ma loodan, et homme saab mäkke ja ilma valuta sõita. Või noh vaatab hommikul. Homme ja ülehomme veel ja tuleb lõpuks vabapäev. Võiks koolist ka ära saada, saaks lõpuks magada aga elu pole nii lilleline. Ei muud midagi.

Ööd,
Karoliina

2 comments:

  1. Tre Sünnipäevalaps!!!

    Palju õnne, ...
    Ütle ise mitu korda Sulle hurraa hüüame...

    Kuule Karka, ma juba ükskord ütlesin - löpeta see haige jala piinamine. Nüüd oled veel ennast ehitusabitöödele ka rakendanud. See on rohkem minu või onu Aivari amet!

    Õnne, jõudu ja vastupidavust soovime Sulle koos Sassiga!

    ReplyDelete
  2. Tere,tere!
    No kõigest 15 korda! :D
    See töö oli pigem kohustus, millest mööda ei saanud hiilida aga lasin täna jalal puhata ja võibolla hommegi;)
    Tervita kõiki!
    Karoliina

    ReplyDelete