About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Friday, December 3, 2010

Super kiire ja head saapad!

Tja!
Ei jõua midagi eiriti kirjutada, kohekohe jälle Rukale! Päeva kava on nii jube tihe. Eile oli ka mingi selline, et kool, kodus mingi 30 min aega siis Rukale suusatama, koju, söök ja pesemas käimine ja suuski tegema. Lõpuks koju jõudsin 23.45:ks. 3 paari suuski tegin ära, 2x GS ja DH. Pärast oli küll nii, et ei taha enam elu sees püsti seista, ainult magada. Ega tänanegi kava parem pole. Kool. Koju, aga seekord veits enam aega. Pesin pesu ja tegin süüa, mäeasjad selga ja kokku ning Rukale. Pärast tagasi tulles on natuke lebo aega kodus ja 19.30 hakkab trenn, mäng. Ei tea kas tuleb saalihoki või võrk? Ja veel asjad pärast pakkida Suomule...

Eilne trenn: 6.suusapäev GS vaba, 12 sõitu, u 1,5
(Nonii, sõitsin uute saabastega. Väga head saapad, alguses u 4-5 sõitu valutasid ja edaspidi ei olnud hullu. Jalale haiget ei teinud, tegin rahulikke pöörde üles ehitamis harjutusi. Ega muud ei midagi vist, pärast lõpus hakkas ainult vasaku jala tallavõlv kanna poolt valutama. Ilmselt oli see sellest tallast, mis seal sees on. )
+ venitused kodus

Igal juhul täna juba üks peaaegu trenn tehtud ja kaks veel ees...Ruttu jooksen, kiiiiiirrreeeee!!!!!

Kiirust!
Karka

2 comments:

  1. Tere jälle,

    Tallad saad ju Luntsi Tommi käest uued tellida
    kui valutama peaks jääma...
    Nüüd vist unetuse probleemi enam ei ole.

    Tõnis sn

    ReplyDelete
  2. Hommik,

    ilmselt pole vaja tellida, eile enam ei valutanud;)
    no viimased päevad nii palju tegemist olnud ja varem ja hiljem magama läinud, siis pole nagu hullu olnud. ;)

    Karoliina

    ReplyDelete