About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Wednesday, December 1, 2010

Kiire!!!!

Hejsan!
nüüd ei jõua enam midagi muud kirjutada kui tänasest trennist, terve õhtu õppinud homseks terveys-tiedon koeks. Selline tunne nagu oleks tõsise ajupesu läbi teinud...

Trenn: NOPEUS-VOIMA 1h45min
Soojendus
---
soojenduseks 8x rinnalevedu 20kg
4x6 rinnalevedu 35kg
4x6 poolkükk, aeglaselt alla ja kiirelt üles, 60kg
4(3)x8 kang (20kg) turjal väljaaste kükid ( Tegin 3, sest jalg viimase seeria ajal oli veits valus)
ühel jalal kükid ja tasakaal posupallil
4x6 20kg, sama moodi kangi vedamine nagu rinnaleveos ainult lõpuks käed sirgu pea kohale.
- cool down rattal 5 min
+ pikk venitus

NB! iga sarja vahel 1-3 lõdvestushüpet!!


(Kuna polnud juba pea kuuaega jõusaalis praktiliselt midagi teinud, siis algul oli pulss üsna kõrge ja väga palav hakkas. Õnneks mingit sellist asja ei olnud, et mingi raskus oleks raske või ei jaksaks teha. Isegi päris lihtne tundus. Hea siis, et jõud pole jalgadest läinud. Jalg oli täitsa okei, va ükskord aga siis jätsin pooleli. Ikka tuleb teisi vaadates selline mase tuju kui nad saavad kõike teha..uuh.)

Loodan, et homme läheb koe hästi ja tuleb hea mõnus trenn Rukal! Saab näha kuidas jalad vastu peavad uutes saabastes ja kuidas need üldse käituvad.

Senimaani olge mõnusad!
Karoliina

No comments:

Post a Comment