About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Monday, October 31, 2011

Nohu!

Hei!
 Tagasi pimedas Kuusamos. Lund pole veel kuskil ja ei näe ka veel selline välja, et hakkaks lund sadama. Praegu ei ole veel üldse kindel kas Levi maailmacup toimub või ei. Neljapäevaks peaks nõlv lume all olema, sest siis läheb sinna kontrollija ja tema siis ütleb kas tuleb võistlus või ei. Üsna nõme kui ennustatakse, et see aasta tuleb üldse vähe lund ja ei veel lähi aegadel. Vastik, vastik, vastik. Loodame parimat ja et ikka teeks öösel külma!
 Laupäeval teise lennuki peal oli jube palju venelasi, kes olid väga ärritavad. Üks mees rääkis kogu lennu ajal üle lennuki ja lõpuks viskas nii üle. Neil olid suusakotid kaasas, ei tea kas nad loodavad, et saavad juba suustada? Mul tuli lennukis juba natuke nohu ja pidin koguaeg nuuskama. Terve õhtu nuuskasin ja öösel oli nina vastikult kinni. Hommikul ärkasin kell 8 aga arvasin, et peab kella tunni võrra edasi keerama ning keerasin. Arvasin koguaeg, et telekas on vale kell ja kõik oli nii imelik. Vaatasin hommikul Grey anatoomiat. Ei saanud ju poodi minna, et süüa osta, sest lahti tehti alles 12st. Poes läks napilt 28€ ja nii palju oli ka kaardil. Läks õnneks, et üle ei läinud. Üritasin osta nii palju tervislikku sööki, kui võimalik. Sain muide alpikoolilt kirja, kus sees oli Rukale aastapilet, paar paberit ja kaustik, kus oli kirjas kuidas sportlane sööma peab. Uueks asjaks oli see, et peab nii palju jooma terve päeva. Iga söögi kõrvale 2 klaasi vett ja söökide vahel veel hullult palju. Ei viitsinud eriti koduseid ülesandeid teha, sest siis kui tegema hakkasin ei suutnud üldse keskenduda. Õhtul vaatasin lõpuni veel Kariibimere piraatide 4.osa, mis mul poole peal oli. Suht igav võrreldes eelmiste osadega. Orlando Bloom ja Keira Knightley olid puudu ja see oli suureks miinuseks. Üritasin päeva jooksul nii palju ravida nohu, kui võimalik. Jõin nohu teed ja kasutasin otrivini. Öösel oli juba parem magada, nina ei jäänud kinni.
 Täna oli esimene kooli päev. Üsna pikk ja keset päeva kaks tundi kehalist. Mängisime kehkas korvpalli. Algul tõmbas natuke hinge kinni, aga muidu oli mõnus. Tegin veel ennem esimest vahetust 3-2-1 kõhulihased. Kool lõpes kolmest ja läksin koju sööma. Otsustasin mitte minna kõnnile, sest tuli vastikut uduvihma ja vaatasin, et homme on natuke soojem ka. Sõin ja olin natuke aega niisama. Läksin peale nelja spordihalli. Tegin hästi kerge trenni: trossil kõndimist, natuke pallil seismist ja seljale harjutusi. Kokku kestis 1h15min. Alguses oli natuke raske harjuda trossiga. Hiljem võtsin kõrgushüppe latti kätte ja sain ilma maha kukkumata kõndida otsast otsani, tagasi ja tagurpidi. Pallil seisin niisama peal, hüppasin ringe ning hüppasin pallile peale. Korra proovisin niimoodi peale hüpata, et võtan hoogu ja see ei lõppenud hästi. Lendasin matsuga tagumikule, see oli valus. Kogu trenni aja oli natuke imelik tunne ja pea kuumas, aga ei valutanud. Joon õhtul veel coldrexi ja loodan, et aitab ja saan terveks.
 Istun praegu Aare ja Kaire juures ning kraadisin ka. Näitas 37,0 aga see pole midagi. Nüüd koju, sööma ja õppima!

Karoliina

No comments:

Post a Comment