About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Tuesday, October 18, 2011

Väsinud..

Hei!
 Eile oli super päev mäel. Sõit läks juba päris hästi. Olin kaotanud päeva jooksul saapast kruvi ära, õnneks varu oli olemas. Õhtul trennis pidime kõndima jälle üles mäkke Hanningille. Õnneks läks nii, et siis kui olime peaaegu üleval, läks gondol kinni. Kõndisime siis alla tagasi. Räigelt külm oli, kui päike mäe taha läks. Käe varred olid täiesti jääs. Kui tagasi jõudsime, tegime veel 3-2-1 kõhulihased.
 Täna hommikul nägin nii vinget und ja siis just helises äratus. Tüüpiline. Ärkasime natuke varem kui muud päevad ja saime oodata järjekorras hommikul u tunni. Hakkas üsna külm vahepeal. Eilne ja tänane hommik on olnud suht rahulikud seal järjekorras. Ei ole palju trügimist ja inimesi. Kõige hullem on siis kui venelased tulevad. Mäe peal täna sõitsime järsema ja raskema nõlva peal. Ei olnud üldse jõudu sõita. Kui ükski muu päev pole väsinud olnud, siis nüüd täna olin, seega sõidust ei tulnud suuremat asja. Meil oli viimane suurslaalomi päev täna ja homme ning ülehomme sõidame slaalomit. Õhtuses trennis mängisime ranna-võrkpalli. Võitsime 3-1. Peale võrku tegime uuesti need 3-2-1 kõhulihased ja kõndisime slack-linel. Nüüd läks juba päris hästi. Tahaks homme näiteks ära õppida ümber pööramise.
 Tundub, et ma siiski ei tee neid kontrolltöid siin laagris, sest Tommi(treener) ei ole neid ikka saanud veel kätte. Lugesin küll täna ja eile rootsit. Eile saatsin õpetajale veel kirja, et ei ole saanud neid kätte ja see vastas, et ta saatis need juba esmaspäev. Tõenäoliselt on e-maili aadress läinud valesti. Saadan veel õhtul talle kirja ja vaatab, mis saab. Lähme Saas-Feest Zürichin ülehomme, et ei peaks reede hommikul kell 5 sõitma hakkama ja sealne ööbimine on ka odavam kui see, mis siin on. Mõnes mõttes on see super, aga samas siis jääb üks kuivtrenn tegemata.
 Aga nüüd lähen sööma ja siis video analüüs!
Karoliina

No comments:

Post a Comment