About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Wednesday, October 12, 2011

Teine laager Saas-Fees

Hei!
 Ei ole nüüd kirjutanud pikalt, sest koolist tuli üsna kõva pinge neist kontrolltöödest ja olin koguaeg vaimselt väsinud. Reedel oli füüsikast kontrolltöö, mis läks super hästi. Sain 10-! Ma tõesti loodan, et vähemalt 9 tuleb kokku. Pärast kooli kui koju jõudsin, oli selline tunne nagu pinge oleks läinud, aga samas tundsin ennast täitsa zombina. Seega ei läinud trenni, sest sellest ei tule midagi head kui minna väsinuna trenni. Eelmisest aastast vähamlt nii paljugi õppinud. Öösel magasin 12 tundi.
 Laupäeval oli selline tunne, et lihtsalt ei viitsi, aga sundsin ennast ja läksin jõusaali. Pärast poole oli hea meel, et ikka läksin. Käisin veel poes pärast trenni. Olin laupäevaks plaaninud, et loen natuke biologia tööks, seega võtsin selle jõusaali kaasa, aga lugesin vaid kaks peatükki. Seegi asi.
 Pühapäev möödus õppides. Hommikul alustasin rootsi keele ebaregulaarsete verbidega. Ei suutnud peale sõnu lugeda üldse bioloogiat ja otsustasin, et lähen Aarele ja Kairele külla. Seal istusin natuke aega netis ja võtsin lõpuks ennast kätte ja lugesin läbi materjaali. Hiljem Kaire küsis küsimusi õpikust ja vihikust. Sain enam-vähem selgeks kõik. Mõned asjad jäid natuke ebaselgeks. Õhtu poole pakkisin natuke asju ja koristasin.
 Esmaspäeval olime kehalises jõusaalis ja tegin natuke ülakehale harjutusi. Kogu tunni küsisime kõik üksteiselt küsimusi bioloogiast ja närveerisime, et ei lähe hästi töö. Peale kehalist oli koolis ennem järgmist tundi aega u pool tundi ja lugesin veel korra vihiku läbi. Matas küsisin õpetajalt kuidas töö läks ja ta vastas, et need harjutused, mida ma ei osanud olid valesti või midagi sellist, aga need olid sellised, mida me pole elusees tunnis teinud ja selliseid pole isegi õpikus. Ütlesin talle, et see on natuke ebaaus, kui teised saavad lihtsama töö ja mina ning üks teine tüdruk saame lihtsalt selle pärast raskemad, et teeme selle ette ära. Lubas võrrelda töid ja vaadata seda asja. Järgmiseks oli bioloogia. Arvan, et töö läks päris hästi. Kahte asja ei osanud ainult. Arvasin, et töö tuleb palju raskem. Õhtul pakkisin viimased asjad ennem minekut.
  Eilne päev oli super. Sain Helsingi-Kuusamo lennupileti vahetatud hilisemaks, issi ostis mulle Helsingist-Tallinnasse ja tagasi lennupiletid ja kui läksin neid Aare ja Kaire juurde välja printima, läks nii hästi, et Aare oli just minekul poodi ja sain need prinditud. Ei tea, mis ma oleks teinud kui ei oleks saanud neid printida, sest kui üritasin printerit arvutile taha panna, siis see otsustas taas, et USB-augud ei tööta. Ja issi suur aitäh lennupiletite eest. Nii lahe on mõelda, et juba järgmine nädal saan koju. Läksime seekord natuke hiljem lennujaama. Mõlemad lennud läksid hästi. Teine lennuk oli väike ja seal olid kõvemad istmed ning selg hakkas valutama. Ei siis see valu, mis alaseljas oli, aga see mis tuleb siis kui peab istuma koguaeg. Ei saa enam sellepärast üldse autos magada kui sõidetan pikka maad. See selleks. Kohale jõudes oli natuke külmem kui eelmine kord ja minu arust mäe peal rohkem lund kui varem. Meil vedas ja saime jälle hotelli, poisid elavad kõrval majas, kus kogu poruka peale on üks dush ja vets ning dushi all olles peab dushi koguaeg käes hoidma. Võtsime veel suuskadelt määrded maha ennem magama minekut.
 Täna hommikul läksime kaheksaks liftile. Seal oli täiesti hullumaja. Nüüd on ainult üks järjekord ja see on mega pikk. Kui ära ei unusta siis filmin homme, mismoodi seal tungeldakse ja kuidas inimesed lähevad lihtsalt hulluks. Umbes 15 minutid peale kaheksat tuli teade, et liftid on suletud üleval kõva tuule tõttu ja järgmine info tuleb kell 9. Umbes 8.45 tuli teade, et kell 10 järgmine info. Läksime siis hotellile, sest oli väga väike võimalus, et me üldse saame täna mäkke. Ausalt öeldes ei ole tore suusalaagrit alustada sellega, et ei saa mäele minna. Kümnest tuligi siis lõpuks teade, et täna on suletud. Peab lootma, et homme saab mäkke. Mängisime trennis võrkpalli, mis oli parim siia maani, tegime reaktsiooni starte ja kõhulihaseid. Õhtuses trennis tegime tasakaalu. Alguses ei saanud slacklinele pealegi, aga lõpuks läks juba palju paremini. Nüüd veel õhtusöök ja võibolla teen mõned kooli ülesanded ka.
Pöidlad pihku homse suhtes!
Karoliina

2 comments:

  1. Tubli tütreke, kuid kirjutame Eesti keeles, eks...

    ReplyDelete
  2. Mis mõttes? ma kirjutan ju Eesti keeles:D

    ReplyDelete