About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Saturday, January 29, 2011

Läbimurre ja ainult kui kauaks see veel kestab?

Morjens!
 Täna on nii mõneski mõttes olnud super päev. Teises trennis hakkas juba sõit päris hästi tulema. Koramo ütles ka, et ''aika vitun paljon parempi oli nyt, iha hyvä.'' Nojaa..loodan, et suudan samas vaimus edasi panna. Sain kuidagi parandatud selle, et ei keera seda välimist kätt üle ja õlad ainult mäest alla. Liinid tulid kohe palju paremad, tunne oli mega ja raja lõpus oli ka kohe tunda, et nüüd läks palju jõudu aga asja eest. Teine super asi päeva jooksul oli see kui selgus, et eelmine kord said kõik põranda- ja seinaplaadit veatud ja nüüd polnud enam midagi vedada. Muidugi ei tea, mis homme saab. Lubati nagu otsida mingit tööd. Talgute asemel käisime siis lõdvestusel ja sai suusadki tehtud. Nüüd tahaks juba sööma minna ja veel hiljem saunagi.
 Aaah Suomu sakib!!! Mitte midagi ei saa siin korralikult tehtud. Lund on niiiiiiiii vähe, kive on veelgi suht palju väljas. Kammooon kohe on juba veebruar????!!!!!! GS suusad said veits kannatada täna, õnneks on mul vanemad suusad kaasas. Praegu peale teist trenni on küll selline tunne, et nüüd tahaks teha veel trenni mitte jälle võistlused. Noh kui võistluseks läheb siis tahaks punkte parandada. Slallis oleks hea kui saaks veel alla poole aga praegu, mis GSis on, on vähe liiga kõrged. Ma tean, et ma suudan palju paremat. Kolil peab hea võistlus tulema.
 Päris hea rutiin on sisse tehtud. Iga päev kümnest magama. Algul esimesed kaks päeva ei tulnud üldse und. Järgmised päevad tuli kohe uni ja hommikul oli mõnus värske tunne..Hehh äkki tuleb kasuks ka. Tundub küll, et tuju on palju parem ja rohkem selline värksem tunne kui varem on olnud.

Uuuh peab sööma jooksma...
Hejdå!
Karka

No comments:

Post a Comment