About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Tuesday, January 10, 2012

Kodus

Hei!
 Nüüd juba pühapäevast kodus olnud. Eile käisin infektsionisti juures ära ja pidin andma tõsiselt palju vereanalüüse. Vastused selguvad 16. jaanuar. Tõenäoliselt ennem seda Soome tagasi ka ei lähe. Eile õhtul käisime ka murdmaad sõitmas. Sain oma esimesed kilomeetrid ka sõidetud. Sõitsin ainult 3,5km ja üsna rahulikult, sest ei hakanud seljaga riskima ja rohkem kogu asja mõte oligi fun ja lume nautimine nii kauaks kui seda nüüd jätkub.
 Täna on plaanis õhtu poolikul minek audentesesse spordiarsti juurde. Lähme vaatame kas dr. Leena Annus oskab midagi rohkem öelda minu tervise kohta. Homme veel neuroloogi konsultatsioonile.
 Selg endiselt valutab ja pole üldse hea olla. Loodan, et saab seljast alustuseks röntgeni ka tehtud...
 Vahepeal ennem postituse lõpetamist jõudsin Karli ja Katariinaga kelgutamas käia ja spordiarsti juures. Lähen homme pärast seda esimest arsti koormustesti tegema ning siis saab tulemusi võrrelda augusti omadega kas on tõusnud natukenegi või on vorm veel halvemaks läinud.
 - Karoliina

No comments:

Post a Comment