About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Monday, January 2, 2012

2012!

 No hei kõigile Suomu tundrast ja väikse hilinemisega kõigile häid jõule ja head uut aastat! Loodan, et kõik võtavad see aasta oma lubadusi tõsiselt ja suudavad ka need täide viia. Mina iga tahes üritan ja kõvasti.
 Viimase kahe nädalaga on juhtunud nii palju, et õpetasin ühel nädalalõpul Rukal Carmen Piho ja Kevin Padarit. Kogemus oli täiesti uus ja sain tunda, et ega see treeneri amet lihtne pole. Raske on seletada teistele asju, mida ise tead ja kuidas peaks olema. Samas nägin seda, et ega uue asja selgeks õppimine ei tule nii kergesti nagu võiks. Peale seda laupäeva tulid mul Kuusamosse issi ja kaks väiksemat õde. Sõitsime ja bailasime niisama Rukal ringi ning lõbutsesime. Siis jõudiski kätte päev, mil loksusime punase volvoga mööda lumist maanteed Eesti poole. Kahjuks lund ei jätkunud kuni Helsingini. Keskööks olime tagasi sombuses ja soojas Eestis, kus suurelt tuli vastu silt, et hamburger vaid 5 eurot ja pitsa 3 vms. Tore näha vahelduseks sõbralikke hindu. Reedesel päeval ennem jõule sai käidud metsas kuuse järgi ja kuusk ehitud. Paar korda kukkus ümber ka, aga see selleks. Õhtuks tuli natuke märga valget plöga taevast alla. Ei olnud mitte mingit võimalust, et see kestaks jõuludeni. Järgmise päeva koites tuli tõdeda, et see aasta tulevad mustad jõulud. Noh mis seal ikka. Kiru palju tahad, aga lund see ikka taevast alla ei too. Õhtul käis meil jõuluvana. Väiksed olid nii indu täis ja Karl kilkas nagu plika. Sain jõuludeks 3 korda massaazi, mis tasus igati ära, uue arvuti, millel ma just seda postitust kirjutan ja oma Soome perelt rinnavähi uuringuid toetava karbikese, kus sees oli roosa lint, kehakreem ning deodorant. Suured tänud kinkide eest. Samal päeval, aga hakkas pea valutama ning hakkas jälle pihta minu kurikuulus palavik. Seekord siis kestis ''kõigest'' 9 päeva. Täna ei ole enam palavikku olnud, aga peavalu veel natuke on. Palavikuga koguaeg kodus ei istunud. Sai vahepeal suure tormiga mere ääres käidud (pildid tulevad ka kunagi), väga vinged lained oli. Kauaks lõbu polnud, sest kõledalt külm hakkas. Teisipäeval oli arstil käimise voor. Andsin vereanalüüsid ja homme peaks vastuseid kuulma. Kolmapäeval käisime kinos vaatamas super nunnut Saabastega Kassi. Paar päeva läks veel edasi, sai kodus natuke toimetatud. Aasta vahetus oli kindlasti parem kui eelmisel aastal. Seekord ei istunud üksi kodus ega vaadanud ETV-d. Algul käisin tuttavate pool söömas ja hiljem käisin Vibu juures filmi vaatamas. Keskööl vaatasime rakette. Kolmest sain alles voodisse. Kogu eilse päeva veetsin pidžaamades. Nii väsinud olek oli ja üldse ei olnud tahtmist vahetada riideid ning teki seest välja minna. Õhtul jälle ei saanud und. Tänane hommik algas varakult. Lendasime lennukiga Tallinn-Helsingi-Kuusamo. Seekord polnud õnneks pikka ootamist. Ja nüüd siis Suomul. Õhtuse trenni jätsin veel vahele, sest täna pole veel täiesti hea tunne olnud, temperatuur on õnneks püsinud 36.8-36.9. Nüüd aga peab homseks suusad üle vaatama ja magama. Nõlv on kuulduste kohaselt agressiivne ja palju jääkuulikesi.

-Karoliina

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete