About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Friday, December 21, 2012

end of the world or not


Tänane päev on ajalooline. Kõik uskujad saavad petetud ja mitte uskujad saavad naerda nende üle. Eelkõige teenivad uskujate pealt kasu firmad, mis müüvad maailmalõpu tarvis tooteid. Kõik kogu see päev on üks paras lora. Õhtul võib-olla tähistame seda, et elasime maailmalõpu üle. 

 Selle nädala algul tuli taas üks kurb uudis Eesti mäesuusatajate seast, nimelt on üks meist jälle maas. Greete parane ruttu ja cheer up!

 Minul endal on aga paremad uudised. Sain teisipäeval kirja, et olen kutsutud noorte laagrisse Austrias maailmameistrivõistluste ajaks. Saab näha live'is kõiki tegijaid ja küsida autogramme.

 Nüüd on lõpuks vaheaeg alanud ja saab hakata välja puhkama ennast. Viimsed nädal aega kindlasti ei saanud üldse magada. Lihtsalt ei olnud und. Mõningad plaanid juba vaheajaks tehtud, kuid on ka veel lahtisi otsi. Aastavahetuseks veel plaanid täiesti puuduvad. Peab ruttu midagi ette võtma. 

 Täna just tegin veel kinki Eleriinile. See tunne kui saad teha oma parimale sõbrannale kinki ja see tuleb otse südamest ♥. Kas teil kõigil kingid tehtud?

 Nüüd on aga aeg ruttu luuletusi õppima hakata, sest jõulud on ukse taga!

No comments:

Post a Comment