About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Monday, December 31, 2012

eesmärgiks teistlaadi suund

 Peagi ongi aasta 2012 otsas ja uus tulekul. Kui võtta kahe sõnaga aasta kokku, siis need oleks raske ja kurb. Olen palju läbi elanud asju, mida üks minuvanune tüdruk ei peaks läbi elama. Üleüldse on tume aasta olnud, alles aasta lõpu poole on tunneli lõpust hakanud valgust paistma. Olen olnud ise aktiivsem, proovinud ennast ületada ja mitte passida kuskil nurgas nagu koopainimene.
 Ei hakkagi uuesti siia välja tooma, mis aasta jookusul toimunud, sest ilmselt ei ole just kõige huvitavam lugeda, kuidas kogu aeg ainult hädaldan ning kõik on halvasti ja midagi olen siiski ka varem kirja pannud. See, mis oli, on nüüd minevik. Seega on aeg ennast kätte võtta ja saata korda midagi märkimisväärset. Tulekul on viimane aasta lapsena ennem kui 18 saan ning aeg on kogeda ja teha nii palju lollusi kui võimalik, sest see on viimane aeg kui veel andeks antakse.

Nagu ennist lubasin, siis tegin väikse uusaastalubaduse nimekirja:

  • õpin korralikumalt
  • koristan tihedamini oma tuba
  • söön vähem magusat
  • loen rohkem uudiseid - ma küll teen ajalehe lahti, sirvin selle läbi ja loen pealkirju delfist, aga sellega enamasti asi piirdub. Tahan rohkem süveneda uudistesse ja olla kursis sellega, mis maailmas toimub ning kujundada oma arvamust.
  • kirjutan sagedamini ja paremini blogi - see tähendab seda, et on lõpp praegusel kirjutamisstiilil, mis tähendab seda, et enamasti postitustes kirjutan, mis ma tegin ühel või teisel päeval. Ei ole ju eriti põnev sellist teksti lugeda?!? Tahan kirjutada rohkem päevakohastest teemadest.
  • huvitun rohkem teistest inimestest
  • vingun ja mölisen vähem
  • hoolitsen enda eest paremini - tegelen seljaga rohkem: käin ujumas, proovin joogat ja teen seljaharjutusi.
  • saan pereliikmetega tõhusamalt läbi.
  • proovin ära lohesurfi


 Kindlasti oleks sinna nimekirja lisada palju asju, aga ei saa kohe ühe pauguga nii palju ka nõuda. Oht on olemas, et võin käega lüüa ja siirduda tagasi vanade harjumuste juurde. Tahan tõsiselt panna ennast proovile.
 Facebookis lehitsedes leidsin väga hea moto tulevaseks aastaks: 

“Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.” ― Brad Paisley







No comments:

Post a Comment