About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Tuesday, February 14, 2012

Unetu nagu öökull!

Hei!
 Selle asemel, et praegu magada kirjutan seda postitust. Läksin juba poole kümne aeg voodisse, et täna varem magama jääda, sest viimased kaks ööd olen vaevalt kuus tundigi maganud. Aga no kus sa sellega. Täna on selg valutanud sealt samast, kust Suomul valutas ja paistes on ka. Panin siis külmakoti natukeseks peale ja määrisin fastum geeli. Natukeseks ajaks läks paremaks, aga valu ikka üle ei läinud. Tõusin siis uuesti üles ja läksin küsisin Triinult valuvaigistit. No seljavalu läks vähemaks, aga peavalu mitte. Vastupidi peavalu läks veel hullemaks. Ja nüüd ei saagi magada, sest pikali olles on peavalu skaalal 1-10 üksteist. Tahaks nagu tõesti magada.
 Muide head sõbrapäeva. Veel pool tundi on aega soovida. Loodan, et kõigil möödus päev armsate inimeste keskel. Me pidime koolis täna kandma kas musti riideid kui oled vaba või punaseid kui oled hõivatud. Lisaks lasti viienda tunni ajal muusikat. Eelmine aasta tegime südame paberid ja pidi siis kallistama inimesi ja see kellele kalli tegi, see pidi siis kirjutama oma nime südamele. Igatahes täna õhtul eriti muud ei teinudki kui söin shokolaadi, õppisin keemia tööks ja vaatasin filmi. Loodan nüüd varsti magama ka minna, aga pole üldse und ja pea ei valuta üldse nii palju kui istun.
- Karoliina

No comments:

Post a Comment