About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Friday, April 22, 2011

Uus hooaeg, uus algus!

Hei!
 Head munadepühi kõigile!

 Alustan järgmisest nädalast ametlikult uut hooaega. Nädala kavas muutub nii palju, et trenne on 8 korda nädalas, ühe vaba päeva ja kahel päeval ennem kooli hommikuste ja pärast kooli õhtuste trennidega. Eks saab näha kuidas läheb. Olen nüüd kolm nädalat teinud tõsisemalt trenni ka. Kui rohkem järjest jooksu trenne siis hakkavad taas säärekontide peal mingid teatud kohad valutama, siin ei aita muu kui massaaž. Oleks juba metsarajad kuivanud ja saaks sinna jooksma minna, ei peaks enam asfaldil jalgu põrutama. Tegime täna Triinuga proovi, et kas juba kannatab joosta pururadael, vist ei jäänud jalad väga kuivaks?! Igal juhul tore ja lõbus oli. Radadel oli veel lumekiht peal ja sealt, kus sulanud märg. Pärast kodu juures kiikusime ja mängisime laste-mänguväljakul nagu väiksed lapsed. Oh jah Kuusamo hakab vaikselt pähe jääma. Üldse iga päevaga lähevad ilmad järjest soojemaks ja järjest enam saab õhemalt riides käia, just see aeg aastast kui saab ühe asjaga lõpule ja alustada teisega täiesti algusest. Ma tõesti loodan, et järgmised hooajad tulevad mul super head ja tahan ise ka selleks kõvasti vaeva näha.
 Kui mitte nüüd nädalavahetusel ei selgu siis järgmisel nädalal kindlalt saab teada, kes said Alppikooli sisse ja kes mitte. Jääme põnevil otsuseid ootama.

 Ah mis siin ikka poriseda hooaja üle. Oli mis ta oli, nüüd on ühelpool. Kuidagi ikka võib ju rahule jääda, sain ju nii palju uusi kogemusi juurde. Ega koguaeg ei saa häid hooaegi olla. Aga kõige suuremad tänud toetajatele, kelleta poleks olnud midagi ja loodan edaspidi teha endale ja Teile rohkem rõõmu ning siiralt loodan, et toetate mind ka edaspidi.

Päikest,
Karoliina

No comments:

Post a Comment