About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Friday, April 15, 2011

''Eesti, Eesti, Eesti, kaipaan sinne perkeleesti. Eesti, Eesti, Eesti, sinne tahdon vain!''

Hejsan alla vänner!
 K6igest veel 37 päeva, ennem kui koju saan...jaja 25 koolipäeva! Nii m6nus. Suvi juba ka tuleb, täna koolist tulles oli super soe. Iga päev meeles, et veel yks päev on lähemal koju minekut. Hiljemalt 23. mai lahkume siit.
 Praegu hakanud jälle kuiva-trenni ka taas tegema. Algus oli päris raske aga nyyd läheb juba lihtsamalt. 11.mai tuleb meil hull test spordiarsti juures. Kuulduste järgi on see karm. Ei taha m6eldagi..tulemused tulevad masendavalt halvad.

 Pöidla kohalt pole just häid uudiseid. Järgmine nädal teisipäev ortopeedi juurde vastuv6tt ja vaatame mis edasi saab. Saan pöialt liigutada aga pigistamisest sellega vms pole juttugi..lihtsalt ei suuda ja räigelt valus on.

Kiire, ei j6ua praegu rohkem kirjutada..kuulmiseni! ;)

Morjens!
K

No comments:

Post a Comment