About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Thursday, April 28, 2011

Kool, trenn, kool ja veelkord trenn!

Hei!

 Veel kolm trenni ees ja saab ühelepoole esimese nädalaga uuest kavast. On olnud tõsiselt raske ja esimesed trennid olid lõpuks oksemaik suus. Väga karm kava. Praegu on mõnusad soojad ilmad ja käinud õhemalt riides. Loodan, et ei tule kevadine gripp kimbutama. Seda ootaks just kõige vähem kui on vaja teha trenni ega muud moodi ei saa. Jõusaali trennid need kõige hullemad on kui vaja teha 1200-1500 harjutuste kordust. Homme lähen ka esimest korda ennem kooli hommikul trenni. Veel ujuma ei lähe kui homme kohe kui kool algab on ''Unicef kävely'' ja ei tahaks pea pool märg tuule kätte minna. Mis on Unicef kävely? Kogu kõndimise mõte seisneb selles, et õpilased kõnnivad toetamiseks Lõuna-Aafrika kõige vaesemate riikide lastele koolide ehitamist, õppematerjali soetamist ning õpetajate koolitamist. Iga õpilane võib otsida endale sponsoreid, kes toetavad ükskõik millise summaga iga kõnnitud kilomeetrit rahaliselt. Minu arust oleks tore kui Eestis ka keegi selliseid projekte teeks.

  Koolis jäänud veel kõigest 15 päeva ja väga palju kontrolltöösi. Ei ole enam harjunud sellise tempoga. Eestis oli see täiesti normaalne, et peaaegu iga nädal oli mitu tööd aga siin üsnagi ebanormaalne. Laisaks ära läinud. Täna kui käisime Triinuga metsarajal kõndimas siis rääkisime, mida me tahaks tulevikus teha, ja et palju on neid alasi, mis ka tegelikult huvitavad ja raske on valida. Valiku teeb veel eriti raskeks spordi tegemine aga lolliks ka ju ei taha jäädä. Tark olla...vot see on midagi võimast!

 Kui Eesti meistrivõistluste ajal sai nokitud minu kallal, et soome aktsent külge jäänud, siis oleme Triinuga mänginud natuke Aliast ja seletanud üksteisele sõnu. Väga hästi arendab mõtlemist ja väljendamis oskust. Lihtsamad sõnad tahtsid küll tulla soome keeles ja vahest ei tulnud eesti keelne sõna meeldegi. Samas vahest asju seletades sai kasutatud raskeid ja keerulisi väljendeid, mis tegid just sellise targa inimese tunde. Täpselt nagu ei teakski, et selliseid sõnu ise tean. Ei lõbus on olnud ja nelja-päevane ''vaheaeg'' ehk munadepühad möödusid ka väga lõbusalt ja nalja oli nabani. Oleks võinud rohkem ainult magada. Harjus ära selle hiljem magama minekuga ja nüüd ei taha sugugi und tulla kui vaja voodisse minna. Tund või pool vähemalt ennem vähkrelemist.

 Just eelmine nädal oli nii mõnus soe ilm siis nüüd läheb jälle külmaks ja hakkab vihma sadama. Miks? Kes iganes tellis sellise ilma on küll natuke puusse omadega pannud! Meie tahame suve!

Aga seniks,
head ööd kõigile!
Karoliina

P.S. Homme vist peaks tulema välja Saku Sõnumites väljaanne, kui ma ei eksi, kus minu hooaja kokkuvõte ning lisaks nooremate õdede käekäigust ka juttu!

P.S.S. Eksin ikka..leht tuleb välja 6.mai!

2 comments:

  1. Tubli Karka, kuid saku lehte pead kuuenda maini ootama.

    T

    ReplyDelete