About Me

My photo
Saku, Estonia
Eesti mäesuusataja, juunioride koondises. 2010 aasta sügis olin elu parimas vormis ja tulevik näis paljulubavana, kuid siis tegin ühe vale otsuse, mille tulemusena oli paar õnnestumist, kuid enamjaolt ebaõnnestumised ja allakäik sai pihta. 2012 sügisel olin sunnitud tuurid maha võtma, sest olen ravimatu seljavigastusega kimpus. Iga päevaselt üritan rohkem koolile keskenduda, pead püsti hoida ja jätkata võitlemist. Loodan oma vigadest õppida ja ehk kunagi uuesti sportida. Never say never!

Sunday, June 24, 2012

Vihmased jaanid

 Eile hommikul läksime Paldiskisse jaane veetma ja kohal oli tohutult rahvast, kellest teadsin võib-olla, et ainult 1/3. Vihma kallas nagu oa varrest ja üpris külm oli ka. Algul ei olnudki kõige hullem, aga siis algas meil esimene spordimäng orienteerumine. Joostes ja kahlates läbi pika rohu ei jäänud mitte midagi kuivaks ning kui lõpuks esimestena raja lõpetasime, olin täiesti ligu märg. Vahetasin vahepeal püksid ära. Natuke aega oli soojem, aga ikkagist hakkas külm, sest oli veel selline niiske tunne. Lõpuks isegi panin talvejope selga, aga sellest polnud ka palju abi. Vahepeal toimusid veel mõned mängud. Õnneks siis otsustasime, et emme toob mind ja Karli koju, sest tõesti oli jube külm ning lisaks kõigele selg ka valutas. Koju jõudes lõdisesin veel pikalt pärast seda kui sain soojad riided selga ja teki alla. Siis kui juba soojem hakkas, jäin magama ja magasin u 4h. Lõpupeost ilmselt veel unevõlad sees. Üles ärgates ei teinud muud kui lugesin raamatut, vaatasin telekat ja surfasin natuke netis. Polnud mitte mingit tahtmist minna kuskile. Juba ainuüksi mõte sellest, et peaks uuesti minema sinna külma ja märja kätte, võttis kananaha ihule. Lõpuks magama läksin ikka natuke ennem nelja hommikul, oli ju vaja raamat lõpuni lugeda.
 Täna ja eile olen mõelnud natuke sellele, et kuidas ma hakkaksin trenni uuesti tegema ja olen jõudnud otsusele, et miks ka mitte alustada juba homsest. Alustaksin siis selle sama kavaga, mille panime paika Tarmoga ennem fisi laagrit ja eks saab näha kuidas selg on jne. Umbes kahe-kolme nädala pärast peaks hakkama tõsisemalt juba tegema neid harjutusi, mis Nadia andis sealt laagrist kaasa.

 Täna võiks teha midagi kasulikku, aga ilmselt möödub enamus päevast toas, sest õues on külm. Õnneks vihma ei saja, aga ikkagist. Millalgi peaksid ka teised jaanilised koju jõudma ja siis saab näha, mis meil kavas saab täna olema. Tõenäoliselt tuleb kodune rahulik pühapäev.

No comments:

Post a Comment